Kayıtlar

Ekim 18, 2009 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Galatasaray - Dinamo Bükreş - Fenerbahce - şteau bükreş

Maçlar canlı olarak burada yayınlanacaktır.

Kurtlar vadisi: Gladio (2009)

Wikipedia'dan alınan bilgilere göre gladio II. Dünya Savaşı sonrasında Batı Avrupa’da gelecekte olması beklenen bir Varşova Paktı işgaline cephe gerisinde bir direniş başlatmak amacıyla İtalya'da NATO tarafından gizli olarak örgütlenen Kontr-gerilla (stay-behind) operasyonunun kod adı... Gladyo, özel olarak NATO cephe gerisi direniş organizasyonun İtalyan kolunu belirtse de bazen “Gladyo operasyonu” NATO'nun bütün cephe gerisi (stay-behind) operasyonlarının gayri resmi adı olarak kullanılır ve bazen “Süper NATO” adıyla da anılır. Gayri nizami kuvvetlere karşı koyma operasyonları cephe elkitapçığı gerilla kuvvetlerin önerilen komuta yapısı. Sözkonusu ülke Türkiyedir. Latince'de kılıç anlamına gelen Gladio sözcüğünü isim olarak kullanan örgüt, Amerikan ve İngiliz kontrgerilla örgütlenmesi olan Stay Behind tarafından 1952 yılında kuruldu. CIA tarafından yönetilen ve finanse edilen örgüt, 1956 yılında ABD ile işbirliği içinde, casusluk ve gerilla savaşı yapmak üzere örgütle

Kolpaçino (2009)

Atıl İnaç ’ın yönettiği ve Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Hakan Ural ile Ali Sürmeli ’nin oynadığı Kolpaçino , 29 Ekim 2009 ’da Özen Film dağıtımıyla İyi Seyirler Film tarafından vizyona çıkarılıyor. Birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenler. Temposu ve kurgusuyla şaşırtıcı bir hikâye: “ Para darphanede basılır, imzası atılır, banknot yapılır, deste deste akar gider. Milyonlarca temiz, milyonlarca pis el değer. Anlatılmaz bir sevgisi, anlatılmaz bir acısı vardır. Dünyada para için istenilecek en güzel dilek pis tarafını tutmamaktır, eğer tutarsan. ”

Konak (2009)

Cem Akyoldaş ’ın yönettiği ve Almeda Abazi, Kerem Fırtına, Paşhan Yılmazel ile Ogün Kaptanoğlu’nun oynadığı Konak, 30 Ekim 2009′da Medyavizyon Film dağıtımıyla Öykü Film tarafından vizyona çıkarılıyor. Altı üniversiteli arkadaş, hocalarının verdiği ödev için aynı gruba düşer. Hocaları bu grubu Safranbolu projesinden sorumlu tutar. Safranbolu’ya gelirken arabaları bozulur. Rezervasyonları iptâl edildiğinden buldukları boş bir konağa yerleşirler. Baştan her şey güzeldir ama saatler gece yarısına yaklaştıkça sıra dışı şeyler olmaya başlar.

Gossip Girl #3x07 ''How to Succeed in Bassness''

Supernatural - #05x07 - "The Curious Case of Dean Winchester"

Supernatural - Episode 5x07 - New CW Promo Yükleyen DaldanSarkanElma . - Filmler ve diziler Dailymotion'da

The Big Bang Theory #S03E05 - "The Creepy Candy Coating Corollary"

The Big Bang Theory S03E05 Promo Yükleyen TVSpoilersCenter . - Diğer yaşam videolarına göz atın.

Heroes - #04x07 - "Strange Attractors"

How i met your mother 5x5 : Duel Citizenship