Kayıtlar

Mart 29, 2009 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Avatar

Resim
ames Cameron Avatar için geri dönüyor! Dünya  çapında başarı kazanan Titanik'ten dokuz yıl sonra James Cameron, tekrar kamera arkasına geçiyor. Kanada doğumlu yönetmen, bir grup insanın, uzaylılarla macerasını  konu  alan bilim-kurgu türündeki filmi ''Avatar'' ile beyazperdede olacak. ''Amacım, benim kuşağımın 2001: Bir Uzay Macerası ya da bir sonraki neslin Yıldız Savaşları'nı ilk gördüğündeki hissiyatını yeniden tetiklemek.'' diyen yönetmen, yeni filmini dijital 3 boyut formatında çekecek. Nisan ayında çekimlerine başlanacak filmin 2009 yazında gösterime girmesi planlanıyor.

Bioshock

Resim
Bioshock ,  2K Games 'in yeri yerinden oynatan birinci kişi gözüyle ( FPS ) oynanan oyunu  Universal Studios  ile  2K Games ’in vardığı anlaşma sonucunda beyaz perdeye taşınacak.  2007 'nin en çok ses getiren oyunlarından biri olan  Bioshock , güçlü hikayesi ve senaryosu ile birçok oyuncunun oynayabilmeyi lütuf saydığı bir oyundu. Derin içeriği ve etkileyici kasvetli atmosferi oyunu bu denli başarılı kılan etkenlerden bazılarıydı. Oyun aynı zamanda içerdiği kan ve şiddet sebebiyle ilk çıktığında yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. Geliştirici  2K Games  ile  Universal Studios  arasında başlayan görüşmeler sonucunda, oyunun beyaz perdeye ünlü yönetmen Gore Verbinski  ile taşınmasına karar verildi.

X-Men Origins: Wolverine

Resim
X-Men'in favori karakterlerinden Wolverine için ayrı bir film çekileceğini daha önce duyurulmuştu. Hugh Jackman'in Wolverine olmaya devam edeceği filmi kimi yöneteceği de sonunda belli oldu. 2005'de ''Tsotsi'' filmiyle ''En İyi Yabancı Film'' Oscar'ını kazanan, Güney Afrikalı yönetmen Gavin Hood, ''Wolverine'' için kamera arkasına geçecek. Marvel'den sızan bilgilere göre film, Logan'ın gaddarca bir deneyden sonra nasıl jilet gibi pençelere sahip, yok edilemez bir mutant haline dönüştüğünü anlatacak.

Lost - #05x12 - "Dead Is Dead"

http://spoilerslost.blogspot.com/2009/04/episode-512-dead-is-dead-promo.html

Heroes #3x22 "Turn And Face The Strange

http://www.movieplayer.it/trailer/3607/3x22-turn-and-face-the-strange-heroes-promo/ fragmanı izlemek için tıklayın.