Kayıtlar

Kasım 30, 2008 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Angels & Demons (2009) - Melekler ve Şeytanlar

Resim
Dan Brown'ın Da Vinci Şifresi adlı kitabının filminin ardından şimdi de Dan Brown'ın bir diğer çok satan kitabı Melekler ve Şeytanlar beyaz perdeye aktarılıyor. Film 15 Mayıs 2009 tarihinde gösterime girecek ve başrolde Tom Hanks var. Bana soracak olursanız bu film hiçbirşeye benzemeyecek, çünkü daha film çekilmeden da vincinin şifresi filmin önüne koyuldu afişte bile da vinciden bahsedildiğine göre film davincinin gölgesinde kalıp sönecektir.

Ice Age 3 - Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Resim
Buz devri 1 ve 2 den sonra üçüncü film acaba yapılırmı derken gerçektende yapmışlar :) Serinin bu filminde kahramanlarımız sıcak bir adadalar, ama adanın yöneticisi zebra onları adada istemiyor. Bu arada bizim sincap her zamanki gibi :) fındık peşinde dolanıp durur. Film hakkında daha fazla bilgi almak ve trailer izlemek istiyorsanız http://www.iceagemovie.com/ sitesine bir uğrayın. Film 1 Temmuzda amerikada gösterime girecek sabır :)

Burn After Reading (Aramızda Casus Var)

Resim
George Clooney , Frances McDormand , John Malkovich , Tilda Swinton , Brad Pitt ... Kadroyu görünce muhteşem bir film beni bekliyor dedim. Ama beklentimi yüksek tuttuğum ininmidir bilmem film beklentimin kat kat altında kötü diyebileceğim bir seviyede çıktı. Açıkcası bu film için ayırdığım zamana acıdım biraz. Filmin konusunu kısaca özetlemek gerekirse. Alkolik olduğu için CIA'deki işinden kovulan ozzie cox bir kitap yazmakya başlar. Oziden boşanmak isteyen eşi kaite boşanma davası için bir firmadan ozzie hakkında bilgi toplamasını ister ve firma topladığı bilgileri bir cd ye kaydeder. Spor salonunda kaybolan bu cd'yi tesadüfen chad bulur ve ozzie'ye şantaj yapmaya başlar. işin içine birde kaıte'nin birlikte olduğu federal ajan harry girince olaylar karışır. Filmin en kötü yanı brad pitt'in erken ölmesi oldu sanırım :) notum 5 izlemesenizde olur :)