Kayıtlar

Haziran 1, 2008 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Hakettik!!

Resim
Bu kadar ruhsuz bir Milli takım izlememiştim. Defansımızın euro 2008 deki ülkeler içinde en berbat defans olduğunu biliyorduk ama inanmak istemiyorduk, portekiz sağolsun fazla zorlamak istemedi yoksa 5 mi yerdik 8 mi yerdik bilemem. En kötü oynayan bana göre Hakan Balta'ydı. Kötünün iyisi olarakda Mehmet Aurelio diyebiliriz. Fatih hocanın süpriz kadro seçimini görünce süpriz bir skorla galip gelebiliriz dedim ama herhangi süpriz bir skor olmadı. Hepimize geçmiş olsun umarım bundan sonraki maçlardan 1 puan alırızda 96 faciasını yaşamayız...

Ah İstanbul.

Resim
Yaktın beni istanbul. Bugün istanbuldan kocaeline çıktım yola herşey gayet güzeldi trafik yok çile yok oh ne güzel ya diyordum. Taaaa ki geri dönüle kadar. Dönüşte FaTih Sultan Mehmet köprüsünü bir geçtim bir geçtim. yok böyle bir trafik. Yağan yağmurun neticesinde oluşan zincirleme kaza ve çile çeken yüzlerce belkide 1000 lerce araç şoförü. Off Off derken bir anda kendimi sol şeritte arabayı bırakıp, bariyerlerde oturarak fosur fosur sigara içiyor vaziyette buldum :) istanbul kocaeli arasını 1 saatte geçebilecekken 2 saat gibi bir zamanda geçtiğimdenmidir nedir bugun istanbula kızgınım. Kusurada bakmasın artık :))

21 The movie

Resim
Yaklaşık bir hafta önce izlediğim filmin bugün vizyona girdiğini görünce yazmasam olmaz dedim. Nerden izledin kardeşim demeyin internet denen birşey var. Yaşanmış bir öyküden esinlenilmiş ve sinemaya çok güzel uyarlanmış bir film. Konusu gelince okul masraflarını ödemek için paraya ihtiyacı olan zeka küpü bir genç, matematik profesörü ve istatistik dahisi öğretmeninin önderliğinde 21 oyununun şifresini kırarlar. Kağıt sayma yöntemi ile Las vegasın en çok kazanan kumarbazları olurlar. Bir anda hayal bile edemeyecekleri paralar kazanırken, bir gün bu yaptıkları hile farkedilir ve bizim dahi genç yakalanır. Filmin en güzel tarafıda bu yakalanmadan sonra başlıyor, kim kimi dolandırıyor diye düşüncelere dalarken filmin sonunda vay bee diyo insan :))) Biraz daha yazarsam filmi izlemenize gerek kalmıcak en iyisi ben susayım film konuşsun :) Filmi izlemediyseniz eğer izlemenizi tavsiye ederim. sürükleyici bir hikaye ve sonunu tahmin edemiyeceğiniz bir son :))) ilginç bir cümle oldu. Not: sak

Euro 2008 ATV'de

Resim
Euro 2008 Atv'de. Ne güzel haber değilmi. Ama tek sorun Atv maçları şifreli yayınlıyacak :) Evet yanlış duymadınız şifreli yayın; Aylardır yaptığı reklamlarla milleti kandırdı ve maçların başlamasına 1 gün kala maçların şifreli yayınlanacağını söyledi :) Uydu alıcısı olanlar şimdiden Atv şifrelerini aramaya başlasınlar :) bu arada uydu satıcılarınada gün doğdu. güncelleme şifre girme felan derken biraz para kazanacaklar. Karasal yayın ve digitürk kullananlar maçları izleyebilecek. Henüz şifreler piyasaya düşmedi düşünce veririm.

BBO

Bunları Bilmesenizde olur. • Uyurken, televizyon seyrederken yaktığmızıdan daha fazla kalori yakıyoruz. • Her dört Amerikalı'dan biri kesinlikle televizyonda görünüyor. • Kelebekler ayaklarıyla tat alırlar. • Kadınlar erkeklere göre iki kat fazla göz kırpar. • İnsan vücudundaki en güçlü kas dildir. • Yalnızca insanlar ve yunuslar zevk için cinsel ilişkide bulunurlar. • Gözleri açık tutarak hapşırmak olanaksızdır. • İnsanlar beyinlerinin sadece yüzde 10'unu kullanırlar. • Filler zıplayamayan tek memelidir. • Elektrikli sandalye bir diş doktoru tarafından icat edilmiştir.. • Bir karıncanın koku alma yeteneği en az bir köpeğinki kadar gelişmiştir. • Amekiran Havayolları, uçuşlarda yolculara sunduğu kahvaltılarda her tepsiden bir zeytini kaldırarak 1987 yılında 40 bin dolar kar etmiştir. • Yetişkin bir ayı, bir at kadar hızlı koşabilir. • Atların insanlardan onsekiz adet fazla kemiği vardır. • Fareler kusamaz. • Hapşırdığınız zaman kalbiniz de dahil olmak üzere tüm vücut fonksiyonl

Türkiye - Portekiz

Resim
Türkiye Portekiz maçını Almanya futbol federasyonundan Herbert Fandel yönetecek. Herbert Fandel şampiyonlar ligi ve uefa kupası final maçlarını yönetmiş bir hakem. Kalitesi tartışılmaz olduğu kesin umarım Ülkemize şans getirirde o maçı alırız :)

Şampiyon Fenerbahce Ülker

Resim
Bu zevli maçı Abdi ipekçiden izlediğim için çok şanslıyım galiba. Fenerbahce Ülker taraftarının muhteşem desteği ile şampiyonluğu kazandı. Aslında yazacak çok şey var ama ben o atmosferin etkisinden bir türlü çıkamadım. Bu zamana kadar Basketbol maçı seyretmediyseniz 1 kerecik olsun gidip o çoşkuyu yaşayın. İnanılmaz zevkliydi. Şampiyon FENERBAHCE ÜLKER... Not: Resim Antu.com Sitesinden alınmıştır. Girip Bakın orda Çok güzel şeyler var :)

The Forbitten Kingdom

Resim
Amerikalı bir yeniyetme olan Jason kung fu filmlerinin ve Hong Kong sinemasının hayranıdır. Günün birinde gittiği bir dükkanda antika bir eşyaya rast gelir. Bu eski Çin imparatorlarından Monkey King'in savaş kılıcıdır. Bu kutsal emaneti eline alan Jason, bir anda zaman içinde yolculuk yapar ve kendini eski Çin'de buluverir. Burada sarhoş bir kung fu ustası olan Lu Yan, sihirli güçlere sahip olan Silent Monk ve güzel Golden Sparrow ile karşılaşır. Amaçları kötü niyetli Jade Warlord'un elinden kralı kurtarmaktır. Jackie chan ve Jet li'nin başrollerini paylaştığı bu filmi mutlaka izlemelisiniz. Hem eğlendirici hemde heyecan dolu bir film. Bu tarz sevenlerin kaçırmaması lazım.

The Hottie and the Nottie

Resim
:)) gülerek başladım çünkü izlerken çirkin kızın tırnaklarını görünce miğde bulantısı geçirmiştim. Film sanki bizim yeşilçamdan alıntı yapılmış gibiydi çirkin kız güzelleşir başroldeki erkek oyuncuda ona aşık olur :) bi ara yanlışlıkla 80'li yıllardan kalma bir yeşilçam filmimi izliyorum diye düşündüğüm oldu. Daha 10. dakikadan sonra filmin sonunu tahmin ettim ve doğru çıktı.Bence izlemeye değmez bir film ama keyif sizin sırf paris hilton için izlerim diyorsanız uğraşmayın birşey göstermemiş :)