Kayıtlar

Haziran 8, 2008 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Baydın Ama Lig Tv

Resim
Ağız tadıyla euro 2008 maçları izliycez dedik ama lig tv sinir krizi yaratmaktan başka bir işe yaramadı. Bir reklam olayı çıkarmış ekrandan goruntuyu alıyo almasada almış kadar oluyo sen o reklamı ne kadar kapatırsan o kadar geri geliyo. çıldırmamak elde değil. yok neymiş ttnet muzik gol uyeliği alan ve ektive eden ilk 1000 kişiye milli takım taraftar forması hediyeymiş. e be kardeşim 3 kere gösterdin 5 kere gösterdin 500 kere insanın gözünün içine sokarcasına bunu gösterirsen ......................... Bip. Muronun dediği gibi Lanet olsun içimdeki Futbol sevgisine. Atv dedik kelek yaptı lig tv dedik sinir krizi yarattı.

KGS

Resim
Kartlı geçiş sistemi yani KGS. Aylar öncesinde köprülerden kgs olmadan geçilmeyecek nakit gişeleri kalkıcak dediler aldık bir KGS. Aldık ama sanki bizi kandırdılar gibi geliyor. Köprüyü Kgs ile geçiyorsun herşey güzel gişeler eskisi kadar kalabalık değil. Ama köprü dışındaki gişelerde nakit gişeleri kalkmadığı için kgs gişelerindeki kuyruğu görünce sinirlenmemek elde değil. Madem bir iş yaptınız kgs aldırdınız o zaman nakit gişelerini tamamen kaldırın kardeşim. tamamen kaldıramıyorsanızda 1 tane nakit gişesi bırakın. Mahmutbey gişeleri Kgs'li geçiş alanı 3 Nakit geçiş alanı 6. Açık olan Nakit gişesi 1. Başka söze gerek yok Kgs Kart için verdiğim ücret ....... Anlayın artık.

Ohh kapanmış web sitesi.

Googlede Gürsel Tezcan diye arama yaptıgımda sapık bir vatandaşın fantazi dolu yazılarını 1. sırada görüyordum. Bir gün birisi bu yazıları görüpte bana ne gözle bakar diye düşünüp dururken web sitesinin kapandığını gördüm nasıl huzurluyum nasıl mutluyum :) Aslında burayı açma nedenlerimden biride Gürsel Tezcan adını googlede 1. sıraya çıkıp o kötü çocuğun ben olmadığımı göstermekti. Neticede ben Gürsel Tezcan aramasında 1. sıraya çıktım o şahıs 2. sırada ama web sitesi kapanmış yakında tamamen temizlenirim :) İşin kötü tarafı şahsın kullandığı blog sistemini serkan arkadaşım yaptı ve ben yazar kısmına adımı Kaydedip aspindir.com da dağıtmıştım. İnşallah o site birdaha açılmazda Yüzyılın Dürüst Çocugu ben bu kara lekeden arınırım :)))

Hulk II

Resim
Tüm zamanların en popüler süper kahraman efsanelerinden “The Incredible Hulk”, dünyanın en ilkel güç kaynağı olarak kabul edilen olağanüstü öfkesiyle ve bütün görkemiyle bir kez daha beyazperdeye geliyor. Bilim adamı Bruce Banner’ı (Edward Norton) bu yeni macerasında gölgeler arasında yaşarken buluruz. Bir türlü bastıramadığı öfkesinin panzehirini bulabilmek için dünyamızın her yerini taramaktadır. Ancak ondaki olağanüstü güçlerden yararlanmanın hayalini kuran savaş yanlıları, ne onun ne de canından çok sevdiği kadın olan Betty Ross’un (Liv Tyler) peşini hiçbir zaman bırakmazlar. 13 Haziran 2008’de bir bilim adamı kendisine büyük acı verecek son ve kesin tercihini yapmak zorundadır. Bundan sonraki hayatını ya Bruce Banner kimliğiyle barış ve huzur içinde geçirecek ya da kalıcı olarak yeşil canavara, Incredible Hulk’a dönüşecektir. Gösterim: 13 haziran 2008

Google Yenilik.

Resim
Google yeniliklere devam ediyor. Google arama bölümüne euro 2008 yazdığınızda o an oynanan maçların canlı sonuçlarını veriyor. Yanlız gözüme çarpan birşeyi belirtmeden geçemeyeceğim. Bugün oynanacak olan Avusturya @ Hırvatistan maçı Google'da Avusturya ve Hırvatça olarak yazılmış :) Sanırım google Türkiye ofisi Türkçe bilmiyor :)) yada futbolu ülkeler değil diller oynayacak.